menu
Header background

Team facility is één van de kartrekkers van onze dynamische Guidioncultuur. Dit team ondersteunt alle collega's en zorgt ervoor dat iedereen zijn werk kan doen en daarnaast zijn werkgeluk kan maximaliseren. Dit doen ze niet zomaar, nee dit gaat altijd op een originele manier.

Iedere dag vullen zij de verse koffie & acht verse theesmaken bij, vullen de crackerdozen bij en bereiden de lunchspecial voor. Geen simpele klus als je bedenkt dat we minstens 50 soorten beleg, brood en drankjes hebben. Als de uitgebreide lunch achter de rug is maken zij zich op voor de 15.00u snoep en groentesnack. Aan het einde van de dag kruipt één van hen achter het fornuis voor een heerlijk huisgemaakt diner. De mensen met een avondshift schuiven vol liefde aan en de mensen die geen zin hebben om te koken mogen een bordje meenemen.

Team facility zorgt voor de huiselijke sfeer en de nodige kantoorartikelen. Het pand is opgeruimd, schoon en netjes. Dus sluit jij je week af met een koel biertje, dan is dat omdat zij het koud hebben gezet. Maandagochtend hebben zij dit weer netjes opgeruimd en kan jij weer vol frisse moed aan de slag.