menu

Proosten op 2018 in Undercurrent

Verhaal

Lees alle verhalenkeyboard_arrow_right
Header background

Een eigen ‘party-pont’ over het IJ, plaatjes draaiende collega’s en een prijsuitreiking voor de meest waanzinnige verkleedoutfits; ons Winterfeest was weer een daverend succes en de perfecte afsluiting van 2018.

Door: Carlijn Hendriks, projectleider communicatie & community

Met bijna driehonderd collega’s, waaronder onze grote groep stagiairs, vele oproepkrachten en een flinke delegatie van ons Duitse kantoor in Aachen vierden we een feestje. En wat voor één! Het einde van het jaar nadert en dat betekent dat we met trots terugblikken op wat we samen hebben neergezet dit jaar bij Guidion. We groeien, digitaliseren en internationaliseren en dat kan niet zonder onze drive en unieke cultuur. We kijken dan ook vol ambitie uit naar 2019!

Guidion winterfeest 2018

Eindsprint van het jaar

Het zijn drukke tijden rondom de feestdagen op kantoor maar voor het enige echte Winterfeest worden ondertussen ook altijd de nodige voorbereidingen getroffen. Om heel Guidion te bedanken voor hun inzet en harde werken organiseert de Share the Fun crew onder andere twee keer per jaar een groot feest voor iedereen. Het Winterfeest betekent bij ons verkleden! Het thema van dit jaar is ‘Wondere Waterwereld’ en er wordt dan ook van top tot teen uitgepakt met alle outfits.

Doe je normaal, dan doe je niet gek genoeg

Op de vrijdag van het Winterfeest is de onrust voelbaar aan het einde van de middag op ons kantoor aan de James Wattstraat. De laatste hand wordt gelegd aan teamoutfits en er klinkt hier en daar hard gelach om de verschijning van enkele collega’s die geen schaamte lijken te kennen en hun creatieve geest vrij spel hebben gegeven. De sfeer zit er zoals gewoonlijk weer goed in. Een aantal nieuwe collega’s twijfelt of hun outfit niet over the top is, maar dat fenomeen kennen we niet bij Guidion. Niks is te gek.

Te water

Verdeeld over taxi’s en een stoet aan fietsen begeeft iedereen zich richting Amsterdam Centraal Station omdat daar onze eigen pont klaar staat om ons te vervoeren naar de feestlocatie: de Undercurrent. Het organiserend comité ontvangt ons met open armen op de Undercurrent-steiger waar we aanmeren, uitkijkend over de skyline van Amsterdam aan de kade van het voormalige NDSM-terrein. Binnen zorgt het walking dinner vervolgens voor een goede bodem en het feest kan beginnen.

Op naar 2019!

De avond blijkt weer eens tot in de puntjes geregeld te zijn. Fijne hitjes klinken uit de boxen, verzorgd door onze eigen dj’s, waardoor de dansvloer al snel gevuld is met collega’s die de show stelen met hun soepele dansmoves. Het vrijwel nieuwe directieteam dat dit jaar gestart is, neemt halverwege de avond de tijd om stil te staan bij de successen van het afgelopen jaar en samen kijken we vooruit. De glazen klinken en we genieten van de avond. Op naar een gloednieuw jaar waarin weer zoveel moois te wachten staat!

Wil jij het jaar goed beginnen en ook aan de slag bij Guidion?

Bekijk vacatureskeyboard_arrow_right

Deel Verhaal