menu

Investeren in persoonlijke ontwikkeling

Verhaal

Lees alle verhalenkeyboard_arrow_right
Header background

Guidion gelooft dat het geluk van onze collega's tot succes leidt. Je bent gelukkiger als je jouw talenten in kunt zetten voor een groter doel, de kans krijgt om daarin te groeien en kunt blijven doen waar je goed in bent. Bovendien geloven we dat het bijdraagt aan je werkgeluk als je je gewaardeerd voelt vanwege je talent, en je gesteund wordt in je ontwikkeling. Dit faciliteert Guidion maar al te graag en daarom heb ik, samen met alle (vaste) medewerkers binnen Guidion, een eigen ontwikkelbudget. Maar, wat betekent dat concreet?

Door: Annebelle Becker, Communicatieadviseur IMG 0343

Doen wat je leuk vindt!

Ontwikkelen binnen Guidion kan op verschillende manieren. Één manier is via het persoonlijke opleidings- en ontwikkelbudget. Alle vaste medewekers krijgen jaarlijks een bepaald bedrag die zij kunnen investeren in hun ontwikkeling. Samen met jouw leidinggevende kies je iets waarin je jezelf graag wil ontwikkelen of in wil groeien. Dit kan vakinhoudelijk zijn maar ook persoonsgebonden, door bijvoorbeeld voor coachingsessies te kiezen.

Als communicatieadviseur zit ik bij Logeion

In mijn functie als Communicatieadviseur wil ik mijzelf graag continu blijven ontwikkelen. Daarom heb ik ervoor gekozen om mij aan te sluiten bij Logeion, een Nederlandse beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals. Logeion organiseert events speciaal voor communicatieprofessionals met verschillende specialismen, interesses en ervaringsniveaus. Zo ben ik eind juni naar C-DAY 2018 geweest. Één van de grootste communicatiecongressen georganiseerd door Logeion. Nationale en internationale topsprekers namen je mee in de communicatiewereld van morgen. Deze dag stond in het teken van nieuwe perspectieven en inspiratie binnen mijn vakgebied.

Ontwikkelen door kansen te pakken

Werk je bij Guidion dan ontwikkel jij jezelf ook door de geboden kansen en mogelijkheden aan te pakken. Elke dag zijn er momenten en/of uitdagingen die je aan kunt gaan. De enige voorwaarde? Toon initatief! Zo weten de mensen om je heen dat jij de uitdaging aan durft te gaan en jezelf wil ontplooien in zaken die je misschien nog nooit hebt gedaan. Zo krijg ik de mogelijkheid om, naast mijn werk als communicatieadviseur voor een specifieke businessline, me bezig te houden met ontwerpen van de Guidion communicatie-uitingen en het schrijven van artikelen.

In mijn functie als Communicatieadviseur wil ik mijzelf graag continu blijven ontwikkelen!

Voor ieder wat wils

Omdat je een persoonlijk budget tot je beschikking hebt, kun je helemaal zelf kiezen wat je gaat doen om jouw ontwikkeling te stimuleren. Andere collega’s kiezen bijvoorbeeld voor het Let’s Grow programma of voor de training Leiding Nemen. Zo zijn er nog vele andere mogelijkheden. Het belangrijkste is dat jij een training kiest die bij jou en jouw gewenste toekomstdroom past. Want als je doet waar je goed in bent en daarin kunt groeien, draagt het bij aan je werkgeluk.

Want als je doet waar je goed in bent en daarin kunt groeien, draagt het bij aan je werkgeluk.

Wil jij ook bij Guidion werken en jezelf ontwikkelen?

Bekijk vacatureskeyboard_arrow_right

Deel Verhaal