menu

Collega van de maand Paul

Verhaal

Lees alle verhalenkeyboard_arrow_right
Header background

Iedere eerste vrijdag van de maand vieren we 'de collega van de maand'. We geloven in het geven van oprechte erkenning voor goed werk en extra inzet. We nemen graag de tijd om onze collega's daarvoor te bedanken. Aan het einde van iedere maand vragen we onze medewerkers om een collega te nomineren door een compliment of dankwoord in te sturen. Zo zorgen we ervoor dat we, in ieder geval eens per maand, stilstaan bij de successen of bijdrage van een ander.

Door: Michael Nieveld, People & Culture medewerker

Iedereen kan collega van de maand winnen, daarin maken we geen onderscheid tussen stagiairs, oproepkrachten, starters of hoogvliegers. Dat maakt het oprecht en bijzonder. Uitgeroepen worden tot collega van de maand is natuurlijk fantastisch, maar nog belangrijker is dat we alle nominaties uitsturen (ook als je niet hebt gewonnen). Er is geen fijner begin van je week dan een mailbox vol complimenten! Paul Hulsebosch was afgelopen maand de gelukkige en heeft nu de eer om zichzelf een maand lang collega van de maand te noemen.

Wat is nou fijner dan de week beginnen met een mailbox vol complimenten!

Vertel eens Paul, wie ben je?

Mijn naam is Paul, ik ben 23 jaar jong en heb bijna mijn pre-master Beleid, Communicatie & Organisatie afgerond. In september start ik met de daaropvolgende Master. Inmiddels loop ik al weer even rond bij Guidion. Zo begon ik drie jaar geleden als stagiair en momenteel werk ik met veel plezier op oproepbasis als Junior Recruiter (lees hier wat hij zoal op een dag doet.). Daarnaast schitter ik iedere maandag op het voetbalveld bij het Guidion voetbalteam.

Een verraste Paul hoort waarom hij collega van de maand is geworden Paul - collega van de maand

Wat maakt jou collega van de maand?

'Poeh, geen idee. Ik heb gewoon heel veel plezier in mijn werk en ik straal dat ook altijd wel uit. Via de mail heb ik alle nominaties gekregen, heel leuk om door te lezen. Heel leuk om te zien dat er zoveel mensen waardering voor je hebben. Geeft toch wel een heel fijn gevoel.' Eén van de nominaties: 'Paul is de held van de maand! Hij staat altijd klaar voor zijn collega's en doet dit altijd met een lach op zijn gezicht. Chagrijnig zal je Paul niet snel zien.'

Ik heb gewoon heel veel plezier in mijn werk en ik straal dat ook altijd wel uit!

Zag je het aankomen?

Nee, zeker niet! Ik zou eigenlijk niet op kantoor komen, maar vanwege de drukte werd me gevraagd of ik echt niet even kon helpen (achteraf bleek dit een smoes om me naar kantoor te lokken). Tijdens de daily speelden de ringmasters ineens een filmpje af waar ik al dansend voorbij kwam. Voordat ik het wist werd ik naar voren geroepen en als collega van de maand gekroond. Het was één grote verrassing!

Paul zijn leidinggevende (Yannick) spreekt hem toe tijdens de daily Yannick Paul Guidion

Heb je zelf iemand genomineerd?

Zeker! Dat doe ik iedere maand. Dit keer heb ik Daniel genomineerd want het is echt een topper. Hij zorgt voor het leeuwendeel van de afspraken die worden ingepland bij de recruitmentafdeling voor experts. Daarnaast is hij met zijn positieve instelling een ware motivator, waar heel de afdeling energie van krijgt #danielforcollegavandemaandaugustus.

Je mocht aan het rad draaien en een cadeau kiezen, wat heb je gekregen?

Naast de waardering heb ik ook een aantal leuke cadeau's gekregen. De collega van de maand mok staat op mijn bureau en ik mag een nieuw voetbalshirt uitkiezen (Juventus it is!). Helaas moet ik het ticket 'als eerste de bierkar' ontvangen op de vrijdagmiddag nog even uitstellen vanwege studie. Maar dat gaat zeker goed komen!

Nog een laatste shout out?

Guidion, maar vooral al mijn directe collega's, bedankt!

Guidion gelooft in het geven van oprechte erkenning voor goed werk en extra inzet. We nemen graag de tijd om onze collega's daarvoor te bedanken.

Deel Verhaal