menu

Het Guidionvirus als succes middel

Verhaal

Lees alle verhalenkeyboard_arrow_right
Header background

Net als bij een voetbalclub laat Guidion zoveel mogelijk talenten doorstromen naar het eerste elftal. Guidion gelooft in de kracht van zijn pupillen en in ons geval zijn dat de stagiaires. Er is veel ruimte om door te groeien binnen Guidion. Een belangrijke factor daarbij is het welbekende Guidionvirus. Martijn, operationeel manager Expertwerving, vertelt hoe het Guidionvirus hem te pakken kreeg. Hoe hij als 'product van de eigen Guidion jeugdopleiding' nu in het eerste elftal speelt.

Martijn herinnert zich moeiteloos zijn eerste dag bij Guidion: 'Maandag 20 augustus 2012'. In het kader van zijn opleiding Management, Economie & Recht liep hij een halfjaar stage. Tijdens zijn stage groeiden zijn verantwoordelijkheden. Daarnaast werd het hem steeds duidelijker welke werkzaamheden hij leuk vond. De collega’s, de open sfeer op kantoor en de groeimogelijkheden zorgden ervoor dat zijn ‘Guidion-loopbaan’ een vervolg kreeg in de vorm van een afstudeerstage. Het Guidionviruszaadje was geplant.

Vanwege zijn gedrevenheid en enthousiasme werd hij al snel gevraagd om deel te nemen aan een commercieel project. Dit tekent de groeimogelijkheden van Guidion. Na het afstuderen was het dan ook een logische stap voor Martijn om te blijven hangen. Samen met zijn leidinggevende kreeg hij de kans om van de grond af een afdeling op te bouwen.

'Tijdens het afstuderen raakte ik geïnfecteerd met het Guidionvirus. Ik wilde niet meer weg en zag vele mogelijkheden om bij Guidion te knallen. Dat had enerzijds te maken met de binding met Guidion, anderzijds met de geboden ruimte. Er is veel ruimte om fouten te maken, een logisch resultaat van de geboden vrijheid.' Al met al heeft het Guidionvirus ervoor gezorgd dat Martijn als operationeel manager nu een volwaardig eerste-elftalspeler is.

Deel Verhaal

Samir Bous

Tijdens het afstuderen raakte ik geïnfecteerd met het Guidionvirus. Ik wilde niet meer weg en zag vele mogelijkheden om bij Guidion te knallen!