menu

Guidion wint VodafoneZiggo Partner Innovation Award 2019

Nieuws

Lees alle verhalenkeyboard_arrow_right
Header background

Jaarlijks wordt de Partner Innovation Award uitgereikt door onze telecom-partner VodafoneZiggo. Guidion is dit jaar de gelukkige winnaar door het instappen in het ‘Schakel Mee’-project van Ziggo, waarmee de customer journey werd verbeterd en kostenbesparing werd gerealiseerd.

VodafoneZiggo Partner Innovation Award 2019

Schakel mee naar digitale tv

Guidion heeft in een paar weken een deel van het ‘Schakel Mee’-project overgenomen in haar eigen systeem. Het project valt onder de landelijke Ziggo-operatie waarin, per regio, het analoge televisiesignaal gefaseerd wordt afgeschakeld. Hierna zal er een stabieler, slimmer en sneller netwerk overblijven. VodafoneZiggo prijst hoe de customer journey werd verbeterd en tegelijkertijd een kostenbesparing kon worden gerealiseerd door een efficiëntere planning, bijvoorbeeld door het aanbieden van kortere tijdsloten. Dit met als positief resultaat dat de klant minder lang hoeft thuis te blijven voor een monteursbezoek.

‘De manier hoe Guidion dit heeft aangepakt past bij onze digitale ambities met een aanpak die onze klanten beter waarderen. Iets om trots op te zijn’, aldus Remi van Dam, Manager External Field Operations bij VodafoneZiggo. Samen met Nicole Hoebink, Director Installation & Maintenance bij VodafoneZiggo, overhandigde hij de award op het hoofdkantoor van Guidion in Amsterdam.

In een reactie laat Maarten Munster, Manager Operations bij Guidion, weten: ‘Als B2B2C bedrijf opereren we vaak onder de radar en zijn we als bedrijf niet zo zichtbaar naar buiten toe, daarom is het extra leuk om deze prijs in ontvangst te nemen als blijk van erkenning!’

Blijven innoveren

Als field service partner van VodafoneZiggo heeft Guidion de afgelopen jaren meerdere innovaties uitgerold. Voorbeelden zijn: klanten helpen op zondag, klanten bezoeken met e-bikes en de gezamenlijke oprichting van een innovatielab bij VodafoneZiggo. We kijken uit naar nog vele samenwerkingen!

Benieuwd wat we nog meer doen? Blijf ons volgen!

Bekijk vacatureskeyboard_arrow_right

Deel Nieuws