menu

Guidion: collega van de maand Fons!

Verhaal

Lees alle verhalenkeyboard_arrow_right
Header background

Wist je dat... bij Guidion één keer per maand de Collega van de Maand wordt verkozen? Zo ook Fons, hij is uitgekozen tot collega van de maand! Guid ion vindt het belangrijk om collega's in het zonnetje te zetten en vindt een positieve en open feedback cultuur belangrijk waarin wij elkaar oprechte erkenning geven voor goed werk en extra inzet. Zo is ook Fons genomineerd tot Collega van de Maand en wij stelde hem een paar vragen!

Fons socialseeder Vertel eens Fons, wie ben je? 'Mijn naam is Fons, ik ben 27 jaar jong, kom uit Haarlem en heb een geweldige vriendin. Inmiddels loop ik ruim een jaar rond bij Guidion en werk ik als Software Engineer'.

En al zo snel na je start bij Guidion benoemd tot Collega van de Maand? Dat is snel! 'Ik had het ook totaal niet verwacht. De maand ervoor was ik twee keer genomineerd wat ik al heel vet vond. Maar daardoor had ik het ook niet aan zien komen dat ik écht verkozen zou worden tot Collega van de Maand. Eigenlijk zou ik ook niet aanwezig zijn tijdens de uitreiking op kantoor, omdat ik naar een huis ging kijken, maar Jeff, een van mijn directe collega’s, had een meeting gepland en gevraagd of ik daarbij aanwezig kon zijn, dus dat heeft hij redelijk slim aangepakt'.

Zeker. Wat maakt jou Collega van de Maand? Als je het zelf zou mogen zeggen ;) 'Ik vond het heel gaaf om te horen dat mensen mij en mijn inzet waarderen en wat ik voor ze kan betekenen binnen Guidion. Ik werk hier pas sinds een paar maanden en het geeft mij echt een boost om te horen dat collega’s zo blij met me zijn'.

Welke complimenten heb je van collega’s ontvangen? 'Wat uit de complimenten naar voren kwam was dat collega’s blij zijn met hoe ik het hier doe en dat ze super blij dat ik de feedback-tool binnen Guidion heb opgelapt voor de laatste feedback ronde. De ontwikkelaar die dat had gebouwd werkt parttime hier en is door zijn studie op het moment niet zo vaak aanwezig. Omdat het in een bepaalde code gemaakt was, waar de rest van de ICT-ontwikkelaars niet graag mee werkt heb ik dit op me genomen omdat ik al wel veel ervaring met deze code had'.

Een terechte Collega van de Maand dus! Heb je zelf eigenlijk gestemd? 'Ik heb eerlijk gezegd niet gestemd. Al moet ik zeggen nu ik zelf ervaren heb wat voor een groot compliment dit is, dat ik dit voortaan zeker wel maandelijks ga doen. Complimenten uitdelen aan collega’s is superbelangrijk'.

Volgende maand wel stemmen dus! Wat heeft een Collega van de Maand in jouw ogen nodig? 'Voor mij kan een collega van de maand de titel op meerdere manieren verdienen. Het kan zijn dat iemand altijd bereid is om te helpen waar nodig, maar ook als hij/zij echt iets heel moois heeft neergezet binnen of buiten zijn standaard werkzaamheden bij Guidion'.

Ik controleer volgende maand of je hebt gestemd! (haha) 'Deal!'

Heeft deze nominatie je verder nog windeieren gelegd? 'Ik heb een paar vette cadeaus gekregen. Een Dineercheque, Kies de special, Op vrijdag als eerst de bierkar en een skip the line voucher voor tijdens de lunch en natuurlijk de Guidion Collega van de maand mok! Met de Dineercheque ga ik uit eten met mijn vriendin. We hebben namelijk een huis gekocht en dat moet gevierd worden. Met de Kies de special kaart wil ik samen met het team iets lekkers verzinnen om aan te vragen. De bierkar wordt waarschijnlijk einde van de maand doordat we vrijdag ons teamuitje hebben, dubbelfeest dus!'

Nog een laatste shout out? 'Ik wil iedereen die mij genomineerd heeft heel erg bedanken. Ik had nooit verwacht dat ik deze titel zou krijgen. Op naar de volgende terechte winnaar!'

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan? Bekijk onze openstaande vacatures!

Bekijk vacatureskeyboard_arrow_right

Deel Verhaal