menu

Het Development Team naar Valencia!

Verhaal

Lees alle verhalenkeyboard_arrow_right
Header background

Stel je voor: je hebt het hele jaar hard gewerkt en dit wil je graag met het team vieren. Deze gedachte vloog door het hoofd van Olaf Vogel. Voor je het weet ben je een werkvakantie in Spanje aan het plannen.

Door: Jeff Kroon, Product Owner

Zullen we naar Valencia?

Op dinsdagochtend vroeg Olaf aan ons (het Dev-team) of we het leuk zouden vinden om op locatie te werken. Niet zomaar een locatie maar in het buitenland. 'Een andere setting draagt bij aan de creativiteit, productiviteit en teambuilding', aldus Olaf. De eerste reacties waren wat lacherig, maar al gauw werd het een serieus idee. Nadat Guidion akkoord gaf begon de voorpret pas echt. Wat hebben we nodig? Zon, culturele activiteiten en vooral heel veel plezier!

Al snel viel ons oog op Valencia, de twee na grootste stad van Spanje. Met een tamelijk zachte 14 graden Celsius in december kon ons geluk niet op. Een leuke AirBnB-locatie en vliegtickets later en de reis was geboekt! Het team kon niet wachten.

Eenmaal op bestemming...

Installeerden we onze werkplekken. De klassiek ingerichte binnenstad met Spaanse elementen bleek een inspirerende omgeving. Zowel voor onze inhoudelijke creativiteit als voor de teambuilding. Je zit toch voor een korte periode met elkaar in een nieuwe omgeving. Van tevoren hebben we duidelijke richtlijnen met elkaar bepaald over de werkuren, de to-do's en de ruimte voor plezier naast werk. Dit verliep buitengewoon goed.

Uiteraard hebben we ook van de stad genoten

Het horecaleven in Valencia was wel even wennen voor ons; de Spanjaarden dineren namelijk pas rond een uur of 22:00u! De laatste dag hebben we ook nog de lokale dierentuin bezocht en zijn een gokje gaan wagen in het casino. Helaas heeft niemand de jackpot gewonnen, anders waren we waarschijnlijk niet teruggekomen. Het hoogtepunt van de stad is toch wel de indrukwekkende architectuur rondom de 'Stad van de Kunst en Wetenschap', waar je ook L'Oceanogràfic kan bezoeken.

Voor herhaling vatbaar?

Het viel ons op dat we als team al erg positief met elkaar omgaan op kantoor. De trip naar Valencia heeft dit alleen maar versterkt. We gaan dit dus sowieso nog eens doen!

Guidion Team IT in valencia

Ga jij de volgende keer mee?

Bekijk vacatureskeyboard_arrow_right

Deel Verhaal