menu

De drijvende kracht achter de Guidion feesten

Verhaal

Lees alle verhalenkeyboard_arrow_right
Header background

De feesten en borrels van Guidion zijn een begrip. Het zit ingebakken in onze cultuur. Als kers op de taart sluit Guidion traditiegetrouw het jaar af met het befaamde Winterfeest. Maar wie zit er achter de organisatie van deze festiviteiten? Eline Mathot is één van de gelukkigen en zit sinds vorig jaar in de Share-the-Fun crew. Ze vertelt ons er graag meer over.

Door: Stephanie Utama, Projectmanager

Guidion gelooft dat geluk leidt tot succes en niet andersom. Plezier staat daarom voorop in ons werk. We vieren successen van klein tot groot en van persoonlijk tot zakelijk. We Share the Fun en daar hoort een crew bij. De missie van de Share-the-Fun crew is dan ook om alle collega’s te bedanken voor hun inzet. De Share-the-Fun crew bestaat uit 8 collega’s van verschillende teams. Samen organiseren zij alle feestelijke activiteiten, denk aan de Zomer- en Winterfeesten, themaborrels, maar ook spontane ideeën van collega’s.

Wat Eline het leukste vindt aan onderdeel zijn van de crew? Dat niets te gek is. Alle ideeën zijn altijd welkom. Het moment vlak voor de feesten is voor Eline ook één van haar favoriete momenten. De crew gaat naar de locatie van het feest toe, zorgt voor de muziek, regelt de versiering. “Het wordt dan écht tastbaar” zegt ze.

Een andere reden voor Eline om bij de Share-the-Fun crew te gaan was om collega’s van andere teams beter te leren kennen en meer betrokken te zijn bij Guidion. Dat is zeker gelukt. Ze vertelt dat nu regelmatig collega’s haar aanspreken op het succes van een feest en ze laat zichzelf vaak publiekelijk zien om de feesten te promoten. “Plus”, zegt ze “het is goed om zo nu en dan even weg te zijn van je werkplek en met iets heel leuks bezig te zijn.”

Speculaties en vragen circuleren op kantoor rond de tijd van het Winterfeest. Iedereen wil weten waar het is, wie er komt en wat het thema is. Eline moet lachen en vertelt: “Het thema was Around the World, iedereen kwam verkleed en het was in een club in Amsterdam. We hebben eerst met zijn allen gegeten op kantoor en vanaf 7 uur gingen we naar de club. Er hebben een aantal collega's gedraaid, zij zijn DJ on the side, en als grote verassing kwam Dries Roelvink optreden.

Ik kan niet wachten om het Zomerfeest 2018 te organiseren!

Deel Verhaal