menu

Over Guidion

Geluk leidt tot succes en niet andersom!

Lees Onze Verhalenkeyboard_arrow_right
Header background

900.000 geluksmomenten per jaar!

Ons huis is ons thuis. Een belangrijke plek, want waar jij je thuis voelt ben je gelukkig.

Hoe we wonen verandert. We werken steeds vaker vanuit huis en ouderen wonen langer thuis. Ook de technologie in en om ons huis verandert. Er zijn apparaten die ons helpen ons energieverbruik te verminderen of zelf energie op te wekken. En steeds meer apparaten zijn verbonden met het internet.

Voor veel mensen voelt deze technologie complex. Het installeren is ingewikkeld en kost veel tijd. We verwachten kant-en-klare en vooral simpele oplossingen zodat we onze tijd aan belangrijkere dingen kunnen besteden. Bij Guidion vinden we dat het voor iedereen zo gemakkelijk mogelijk moet zijn om van een huis een thuis te maken.

Wat doen wij?

Guidion helpt klanten in en om het huis met verschillende diensten. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het installeren van internet of zonnepanelen. Dit doen wij in opdracht van nationale en internationale partners. Op kantoor werken we nauw samen met onze technische experts, zodat zij zorgeloos de weg op kunnen. Op die manier kunnen zij zich richten op het leveren van goede service bij de klant thuis. Ons doel? Om van ieder bezoek een geluksmoment te maken!

Sabine Wismeijer, Facilitair manager

Als je lang bij Guidion werkt krijg je gewoon een Guidionhart. De groeimogelijkheden zijn eindeloos en de informele sfeer is top. De vriendschappen op het werk zorgen ervoor dat Guidion als thuis voelt.

Geluk leidt tot succes en niet andersom!

We geloven dat het geluk van onze collega’s tot succes leidt. Daarom faciliteren we dat maar al te graag. Elke dag om 10:10u komen wij met het hele kantoor bij elkaar om nieuwe collega's te ontmoeten, goed nieuws te delen en updates vanuit verschillende teams te horen. Dat is ook het moment waarop de lunchspecial bekend wordt gemaakt. Is het Griekse salade, carpaccio of het wereldberoemde gebakken eitje van Magda?

Groei is een belangrijk onderdeel van onze cultuur. De groei van onze collega's staat bij Guidion centraal. Onze in-house strengthcoach helpt ons om op individueel en op teamniveau het meeste uit onze talenten te halen. Persoonlijke groei en concrete professionele doelen leggen we vast in jouw talentplan. Zo weet je altijd of je op de juiste weg bent.

Bij Guidion geloven we in samenwerken. Daarom nemen we onze collega’s graag mee in het grote plaatje. We delen belangrijke notulen op ons intranet en ieder kwartaal komen we samen voor Pizza, Bier & Vragen, onze unieke directie-update.

Tot slot zijn we bij Guidion goed in plezier maken. Er is dan ook voldoende ruimte om meer dan collega’s te zijn. Daar maken we dan ook dankbaar gebruik van: we lunchen samen, sluiten de week af met een borrel en ook de thema-, zomer- en winterfeesten zijn altijd een daverend succes.

Wist je trouwens dat we o.a. een bootcampklas, hockeyteam en wielrencrew hebben?

Nieuwsgierig? Kom een keertje langs om het zelf te ervaren.

Hopelijk tot snel!

Kernwaarden

Lees alle verhalenchevron_right

Ieder mens is uniek, maar mensen die bij Guidion werken hebben één ding gemeen: onze kernwaarden. Die gedeelde waarden zoeken we in onze collega’s en dus ook in jou! Benieuwd hoe we die kernwaarden beleven? Klik op een kernwaarde en lees de verhalen!