menu

Over Guidion

Geluk leidt tot succes en niet andersom!

Lees Onze Verhalenkeyboard_arrow_right
Header background

Dit is Guidion

Bij Guidion zijn we ondernemend en ambitieus. Mensen krijgen veel verantwoordelijkheden en kansen om zich te ontwikkelen en door te groeien. De omgang is informeel en er heerst een prettige sfeer, Guidion voelt als een tweede thuis. We werken vanuit ons gemeenschappelijke doel: ondernemerschap ontplooien tot het volste potentieel.

Wat doen wij?

We zijn, sinds onze oprichting in 2005, uitgegroeid tot een krachtige onderneming, gespecialiseerd in technische dienstverlening op het gebied van energie en telecom. Denk bijvoorbeeld aan het installeren van internet, cv-ketels en zonnepanelen. Met 200 collega’s en een netwerk van ongeveer 1300 technische ondernemers verrichten wij jaarlijks meer dan 800.000 installaties en onderhoud bij klanten van onze nationale en internationale partners. Vanuit onze kantoren in Amsterdam en Aachen zorgen wij ervoor dat deze experts zorgeloos kunnen werken. Samen leveren wij de beste service in en rondom het huis.

Sabine Wismeijer, Facilitair manager

Als je lang bij Guidion werkt krijg je gewoon een Guidionhart. De groeimogelijkheden zijn eindeloos en de informele sfeer is top. De vriendschappen op het werk zorgen ervoor dat Guidion als thuis voelt.

Geluk leidt tot succes en niet andersom!

We geloven dat het geluk van onze collega’s tot succes leidt. Daarom faciliteren we dat maar al te graag. Elke dag om 10:10u komen wij met het hele kantoor bij elkaar om nieuwe collega's te ontmoeten, goed nieuws te delen en updates vanuit verschillende teams te horen.

Groei is een belangrijk onderdeel van onze cultuur. De groei van onze collega's staat bij Guidion centraal. Onze in-house strengthcoach helpt ons om op individueel en op teamniveau het meeste uit onze talenten te halen. Persoonlijke groei en concrete professionele doelen leggen we vast in een talentplan. Zo weet je altijd of je op de juiste weg bent.

Bij Guidion geloven we in samenwerken. Daarom nemen we onze collega’s graag mee in het grote plaatje. We delen belangrijke notulen op ons intranet en ieder kwartaal komen we samen voor Pizza, Bier & Vragen, onze unieke management-update.

Tot slot zijn we bij Guidion goed in plezier maken. Er is dan ook veel ruimte voor ontspanning en elkaar snel al goed te leren kennen. Daar maken we dankbaar gebruik van: we lunchen samen, sluiten de week af met een borrel en ook de thema-, zomer- en winterfeesten zijn legendarisch.

Wist je trouwens dat we o.a. een bootcampklas, hockey- en voetbalteam en wielrencrew hebben?

Nieuwsgierig? Kom een keertje langs om het zelf te ervaren, te genieten van ons uitzicht op heel Amsterdam en onze lieve kantoorhond te knuffelen.

Tot snel!

Onze kernwaarden

Lees alle verhalenchevron_right

Onze kernwaarden zijn Let’s Grow, Share the Fun, Can-do-is-you en Happy To Help. Klik op een kernwaarde en lees de verhalen.